Alla vg!

shoho......

Jullov idag....Vi samlades i en lokal på avslutningen där var det folk som uppträdde och sjöng och så...Efter gick vi till skolan för betygen.... Jag fick alla vg som jag trodde men fick en chock när jag såg att jag hade fått vg på so med :D Min lärare sa att jag skulle få G.... Det var väl bra ..Nu ska jag försöka höja alla mina betyg till mvg eller starka vg:n...... Jag har svagt vg i biologi och kemi men det är bara för att min lärare är knas haha det är sant..... Har träning idag klockan 16:00 .... Senare runt åtta tiden ska jag hem till min kompis som ska ha som en tjejmiddag hemma hos sig.... KULIKUL lägger kanske in bilder sen om jag tar några dåå...Min kamera är nämligen sönder men hon kanske tar kort så då lägger jag upp dem.

HEJDÅ!

Kommentarer
Postat av: Lisa

Svar: aw, tack sötnos :*<3 men, vilken mössa menar du? skriv dit en siffra istället så är jag säker ifall du skulle vinna :) puss!

2008-12-19 @ 14:53:16
URL: http://llisabs.blogg.se/
Postat av: julia

grattis då med alla vg! :D

2008-12-19 @ 16:39:15
URL: http://erlingsdottir.blogg.se/
Postat av: Lisa

Svar: haha, jag menade inte att du vann ;> jag menar OM du vinner så är jag säker på vilken mössa du ville ha. :* lycka till <3

2008-12-19 @ 19:04:29
URL: http://llisabs.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0