Danikani.blogg.se

Heeeeeeeeej igen efter tio år. Jag har inte skrivit på länge, okej inte så länge sedan men typ två veckor kanske. Jag har som sagt gjort en ny blogg med min kompis som heter www.danikani.blogg.se Check it out. Jag tror inte att jag kommer att fortsätta skriva i den här bloggen. Kanske en gång i veckan eller månaden :P Men som sagt i min nya skriver jag lite oftare och + att kani skriver.

BYEBYE


Kaffekick

Shuhuhuuu!!

Yeeey, lärt mig Edwards piano låt på på musiken idag. Klockren är den. Har fortfarande en lång bit kvar tills den sitter stensäkert. Ska lära mig den så bra att jag kan spela den i sömnen hah. Var på stan med idioterna med kaffekick (Rebecka och Kani) Vill bara säga en sak haha. Först letade vi efter kläder överallt. Jag sökte efter en tjock halsduk. Hittade inte i någon affär. Så när vi hade gått in i de flesta butikerna så bestämde vi oss för att fika på wayne´s coffe. Vi tog en god kaffe med hasselnötsmak mums. Innan vi drack den var vi typ trötta och nere. Efter en kvart blev det som att årets kaffekick slagit ner på oss. Asså vi blev cpe haha. Okej det låter lite fel. Men vi blev fulla om man säger så. När man skrattar åt allt och skit. Det har gått flera timmar nu och jag känner fortfarande att det är something wrong with me. Jag kan inte sitta still hahha. Psyk:P Hur som helst efter vi va där gick vi till indiska och där köpte jag en tjock svart stor halsduk som jag velat ha länge nu och den kostade bara 50 kr. Det var halva reapriset på den. Toll! Sedan gick vi till  vila och där hittade jag skitsnygga jeanstights. Dem här ser ut som äkta jeans. Dem har fickor och allt. Dem kostade ganska mycket. 225 kronor. Tro mig dem är värda det priset. Oj idag skrev jag mycket. Weird for me.  Nej nu ska jag sluta skriva. Pussokram!





Sluta att vara så fucking fin!

Top of the world

Heeellloouuu

Jag är glaaad! Gissa varför hoho. Vårat so prov har flyttats fram till torsdag. Det betyder att jag kan läsa min  twilight bok i lugn och ro idag. Jaja ska inte vara för glad. Kanske bäst att jag börjar plugga redan nu så slipper jag stressen sen.  Ska lägga upp en skitbra låt. Pussycat dolls-top of the world. Skitbra. Träning om en halvtimme. Puss


Danikani

Heeeeej!!

Idag är det
söndag och det betyder att jag har prov om två dagar. Eller snart en dag. Klockan är snart tolv. Jag har iallafall pluggat matte och tyska så nu behöver jag inte göra det längre. Har dock inte pluggat till provet ett enda dugg. Aja men det får jag väl göra imorgon. Jag kollade på en jättebra film idag som hette taken. Den är gammal. Rekommenderar den iallafall. Gissa vad jag gör just nu? Okej inte så svårt att komma på. Jag läser såklart new moon. Såå bra!! Jag är på sidan 292. Jag läser som en galning haah. Jag började läsa för tre dagar sedan.Nu ska jag fortsätta läsa.

Juste glömde berätta Jag och min kompis kani har gjort en gemensam blogg. Vi har några signs tillsammans, läs så får ni se. www.danikani.blogg.se

Saturday


Lördag idag då. Jag har inte gjort något annat än läst new moon/när jag hör din röst och försökt plugga till matte. Har gjort två tal. Det är ju lyckat. Jag har blivit besatt i boken. Verkligen besatt. Man blir ledsen när man läser den hah. Dem som har läst den fattar vad jag menar. Hur som helst. Idag tänkte jag kolla på en film så att jag gör något annat istället för att läsa. Igår kollade jag, rebecka och sara på Benjamin Buttons. Sämst film enligt mig. Okej den var bra den första timmen men sen blev den bara segare och segare. I 2,5 h höll den på. Vi blev så uttråkade att vi började mobba alla i filmen. Så går det till när alla som jag känner i princip blir uttråkade när vi kollar på film hah. Ja är man störda så är man. Juste idag ska jag lära mig photoshop. Kan bara lite saker men vill lära mig mer. Hinner aldrig hålla på med det för att jag så mycket grejer att göra. Tyska glosor på måndag, so prov på tisdag (amerikanska revolutionen) och fler saker. Måste kolla på gossip girl också, är lite efter med dem nya delarna. Har inte hunnit ladda ner dem senaste.
 

Ett litet mobbat kort på mig.


Så jävla bra melodi



Den är så bra. Hittade inget bättre klipp än den här. Den är lite suddig och filmad men hinner inte lägga upp något bättre har basket om 40 minuter.

Upptagen

Hejhej!

Har varit skit upptagen dem här senaste dagarna. Jag är upptagen nu med egentligen med plugget men tar en liten paus. Igår pluggade jag fysik hela dagen lång. Så jävla jobbigt. Det var om ljus och ögat. Det gick ganska bra tror jag. Det enda som gick dåligt var när jag skulle placera ut ögats delar. Hade inte tränat på det hoho. Skitsamma orkar inte bry mig. Asså jag hoppas bara jag får vg !! Idag har jag tre läxor som ska göras till imorgon. Svenska,matte och engelska glosor. Klockan är nio och har inte ens gjort en. Omg jag måste. Juste en sista sak innan jag drar. Är verkligen besatt i filmen twilight om man inte märker det. Hur som helst så älskar jag melodin som Edward spelar på pianot. Så jävla bra. Hahah min kompis är lika besatt som mig, hon har lärt sig melodin på sin keyboard hahaha så sköna vi är allså. Aja men kommer att lägga upp ett klipp senare när min man (edward) spelar piano. O juste läste ut om jag kunde drömma idag. Nu är jag på tvåan. Jag läser som ett rullande band. Nej men nu måste jag dra.  BYEBYE

oh hell no

Asså wtf?Nejnejnej och nej. Stämmer dem här rykterna kommer jag att dampa sönder. Ska Vanessa Hudgens spela leah Clearwater i twilight 2 new moon? Jag vet inte om det var säkert. HOPPAS INTE! Read this shit http://nyheter24.se/noje/film_tv/108360-vanessa-hudgens-i-nya-twilight asså hon kommer att göra skitet till en disney film. Fyfan va sämst.  That girl is trippin!


Tjejen kommer göra filmen till disney. -.-

Vill ha sommar!

Heej!

Är det bara jag som ser att våren börjar komma? Det blir varmare och varmare för varje dag nu och vinterstövlarna behöver man inte ha längre. Dem får ligga i garderoben ett tag nu tror jag. Ska inte riktigt använda mina vita tenniskor än. Dem är vita och fina så vill inte smutsa ner dem. I want summer so badly! Men nej jag måste vänta. Aja jag kan nog vänta. Tiden kommer ändå att rinna som vatten.Tills dess kan jag väl stå ut med vädret i dag i sverige.

Kolla vad jag hittade på H&M för endast 99kr !

Okej jag måste nog plugga nu. Kolla jag gör allt för att smita från plugget. Sen när började jag kolla upp kläder på internet från H&M? Shame on me , hejdå:O!


Plugg + prov = kill me !

Hej och hå!

Kom hem från träningen för ett tag sedan. Min kedja hoppade när jag cyklade hem med min kompis. Otur jag har alltså. Jaja men det fick väl bli extra motion säger vi. I skolan idag fick jag reda på att vi ska ha so prov på tisdag. Kill me ? Lyssna bara hur mycket plugg jag har framför mig. På torsdag har jag fysik prov och tyska glosor. På fredag har jag matte läxa, svenska läxa och engelska glosor. På måndagen därefter har jag tyska prov och sedan so provet som jag sa.  Det har knappt gått en vecka i skolan än och dem har lastat på oss fullt med grejer. Vafan, okej om vårat fysik prov inte var så jävla stort så kanske det skulle gått lättare men nej det är det svåraste skitet. Våran lärare hjälper ju oxå....not! Cpe asså. Hon ger oss över 60 sidor som ska vara på provet medan den andra matte klassen bara har 20 kanske. Så fucking orättvist. Aja men vad ska man göra, livet kan vara orättvist ibland. Hur som helst så gissa vad jag lånade från bibblan idag !!?? :D Twilight 2 ! Jag vill läsa den nu! Men måste läsa klart ettan först. Jag har lite kvar, 200 sidor hoho. Jag kommer inte ens hinna läsa för att jag har så mycket plugg men nej jag måste. Ska läsa och läsa. Okej nu ska jag nog sysselsätta mig med böcker och plugg. Hejdå

Home sweet home

Hej och hå.

Idag har jag varit hemma och tagit det lugnt. Skulle egentligen vara med Rebecka och Sara vi hade tänkt käka på max men då kom jag på att min syrras kille från frankrike skulle komma hit idag. Min pappa hade gjort världens godaste pasta så jag övervägde tanken att stanna hemma istället. Eller jag var typ tvungen att vara hemma. Det är lite ful stil om jag skulle gå tycker jag. Har läst min underbara bok. Okej boken är skolans men just nu är den min hoho. Har redan läst 200 sidor. Grym jag är. Nu tänkte jag kolla på Gossip Girl.

Det här kan bli dagens låt. Det var ju så länge sedan ja la upp en låt. Lyssnar på den just nu, den är så bra!



Chris Brown - Electric guitar

Gemma Ward



Älskar den här bilden på Gemma Ward. Eller iofs älskar alla hennes bilder.

Jag vill göra en ny  kategori men vad ska den heta? Help please?

090110

Hejhej!

Har inte skrivit ett enda inlägg idag så det här får bli mitt första. Idag fick vi nämligen hem våran efterlängtade dator. Äntligen, nu slipper jag min gamla ruttna dator som är så seg. Hur som helst, har läst massor av min bok idag. Den är så bra, har typ läst 130 sidor. Tänk att jag lånade den igår hihi. Det finns med grejer som det inte fanns med i boken jue.

Jag och Rebecka kulle plugga idag. Sara skulle med plugga så vi bestämde oss för att gå hem till henne och plugga där. Vi pluggade i fem sekunder om jag ska vara ärlig. Fattar ju noll av den där fysik boken allså! Vi käkade bullar och tjuvringde till människor istället haah. Ingen ville snacka men jag sa att om becka började så skulle jag ringa efter och sedan sara. Vi va lite galna. Anywyas, jag ska plugga hela den här veckan och då ska jag vara själv tror jag om jag vill förstå något haha.

Dani loves candy!

Shoohej!

Kom hem fån träningen för ett tag sedan. Har duschat och kollat på are you smarter than a fifth grader. Orka att alla är sämst. Ifall jag skulle vara med skulle jag äga....not. På reklamerna läste jag min älsklingsbok-twilight. Sedan när programmet tog slut stängde jag av tvn och läste på. Den är så bra. Hur som helst, jag har ätit som en gris idag hah jag vet inte om det beror på att jag har min vecka eller om jag bara är en tjockis hah. Me loves food. Bara för att bevisa att jag åt mycket så ska jag säga vad jag åt efter träningen. Observera att jag åt allt efter varandra utan fem sekunders vilan. Jag började att äta någon konstig maträtt med kött och kikärtor, det var som en soppa. Tog inte så mycket av den och bestämde därför att äta två knäckebröd med ost på efter och som pricken på i:et ett glas o´boy med. Efter det vart jag sugen på en apelsin och åt det. Sedan tog jag en bakelse hihi och slutligen ett tuggummi hah... Lite huh? Aja men jag har faktist tränat idag så det gör inget.




Nej fan va gott, nu är jag sugen på godis!

Basketball time

Heej!

Ska till träningen snart. Den börjar klockan fyra. Jag ska gå dit så måste börja gå halv fyra.  Idag har skolan varit seg. Eller rättare sagt jag har varit seg. Jag var typ borta på lektionerna hah. Diagnosen gick dåligt men det är ju inte prov som tur är för att då skulle jag ha pluggat mer. Jag tränade ju inget till diagnosen och vi hade saker som vi jobbade med för längesen så jag hade glömt skitmycket. Vi har ju haft lov och sådant så det är inte så konstigt att man glömmer. Var inte med på gympan heller för att jag glömde gympaläderna. Sa att jag hade ont i magen och det stämde ju delvis för jag har ju min lingovecka. Vi skulle ha beep-testet. Jag har ju inte tränat på jättelänge. Den här träningen som jag ska ha nu kommer att vara den första på länge. Tänk efter lovet och allt. Som tur är så sa min lärare att vi kunde göra om beep-testet på onsdag då vi har gympa igen. Det var ju ganska många som inte deltog.  Anyways nu ska jag tagga.

Byebye!



Såhär ska man träna. Med hög tofs. SKÖNAST!


Peace

Hej!

Ska visa vad jag fick i pressent av min kompis. Det här vackra halsbandet. Fick även ett armband med hjärtan på och ungefär 1 kg choklad praliner av henne men det här halsbandet använde jag idag. Fick många pressenter men visar dem när jag har på mig dem.
 
Peace out

Vad vill det här vädret mig !?

Två frågor varför är det så jävla kallt ute? Varför halkar jag 24/7?
När jag kom hem från skolan så var mina fötter  så kalla att det kändes som nålar ni vet? Fast nu är jag hemma i värmen som tur är och har min  sköna pyjamas på.  Iallafall över till nästa fråga. Varje gång jag gick in i en korridor så halkade jag. Så tragiskt. Inte nog med att jag halkar ska min kompis också lägga öga på mig. Hon ba ska inte dani halka nu och medans hon sa det så halkade jag -.-

Finally!

ÄNTLIGEEEEEEEEEN HAR JAG FÅTT MIN EFTERLÄNGTADE TWILIGHT BOK! Jag har väntat skitlänge på den ända sen jag såg filmen som jag såg typ för a million years ago. Idag på fysiken gav min lärare mig lappen som det stod att jag skulle hämta den på biblioteket hoho. Ajaa kom nyss hem från skolan. Det var så fucking jobbigt. På första matte lektionen så gjorde jag ett halvt tal. På so lektionen jobbade jag noll. På andra mattelektionen (sista lektionen) så jobbade jag ganska bra faktist. Idag är det såndär konstig dag när vi har två mattelektioner på en dag. Jag var tvungen att jobba på sista lektionen för att imorgon ska vi göra diagnos och jag ligger efter med en  B och C uppgift , så det måste jag göra hemma idag.

(Gjorde bara klart B uppgiften för att jag hade varken tid eller ork att göra C uppgiften.)


Skola imorgon

Hejhej !

Har kollat på Yesman. Den var bra, kvalite´n var inte så bra eftersom den var filmad men det funkade ändå. Vi käkade chips och vinigummi + att jag var tvungen att äta mat efteråt. Jag är skitmätt. Jag är på gränsen till att spy hah. Nej men nu ska vi inte vara äckliga här.
 
Imorgon är det skola. Det känns jobbigt men samtidigt rätt skönt. Jag tycker om skolan haha mobba mig inte. Vi ska ha några nya ämnen som vi inte fått betyg på ännu. Ämnena är fysik,teknik,bild och musik. Det enda jobbiga  är att vakna så tidigt. Jag hatar när man ska sova. Kan inte somna när jag lägger mig tidigt asså kan bara inte. Man vrider och vänder på sig och tänker på allt möjligt. Fast man måste ju. Tillslut när man vänjer sig så blir det bra igen haha.

Nu ska jag nog ladda batterierna på kameran,kolla min facebook och sätta på mig min pyjamas. Ska läsa innan jag går och lägger mig. Hahah kommer fan att läsa ut hela boken och fortfarande inte vara trött.

O juste en sista sak!! LÄNGTAR SOM FAN TILL SOMMAREN! DET ÄR DAGS FÖR SNÖN OCH KYLAN ATT GE SIG IVÄG!

Film - Yesman

Sååå! Nu har jag fixat mig och allt. Ska kolla på Yesman. Har hört att den är bra. Jag har pluggat lite fysik. Det får räcka för idag. Ifall jag pluggar för mycket fysik på en dag kommer jag nog att sprängas hah. Min lärare är så jävla soppig. Aja vem bryr sig. Jag orkar inte vakna tidigt imorgon. Kommer inte heller kunna att sova tidigt. Igår lade jag mig klockan 03:00 och vaknade klockan 01:00 idag. Säger bara lycka till, till mig själv.

 NU LÄGGER JAG UPP EN BILD PÅ MIN MAN.

090107



Hejhej!
Vaknade för ett tag sedan av att min mamma tappade sin mobil på trappan och att radion sattes på. Inte så värst skönt men det var ändå dax för mig att stiga upp. Jaja :P... Åt nyss frukost och nu ska jag bädda min säng,dra upp persienerna och fixa mig. Ska vara med Rebecka och Sara idag. Va aldrig med dem igår eftersom vi fick gäster och så. Nu måste jag göra mig klar hejdå!

Sexigt värre!




Okej, låt bilderna tala för sig själva. Nej jag måste säga något. KOLLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slappa framför tvn

Heeej!

Har precis kollat klart på Top model. Den gamla allså. Jag hade faktist missat den förra året när den var på tv så ska nog passa på att se den nu på repriserna. Idag börjar ju nya top model och den ska jag följa. Jag älskar Top model (amerika) dem andra suger. Idag ska jag nog bara slappa framför tvn och kolla på allt möjligt skräp medan jag zappar genom kanalerna. Jag har sett två filmer som kommer att komma på bio som jag skulle vilja se. Den ena heter Bröllops duellen och den andra heter changeling. Ska nog ladda ner dem när jag får min dator tillbaka.  Den kommer typ tillbaka om 4 dagar. Nej men nu ska jag återvända till tvn och sedan ska jag äta en god jul middag hiihi. Har firat jul 3 gånger.

Finns det något värre än plugg?

Hejsvejs!

Ny duschad och pigg. Ätit frukost och två chokladpraliner.  Ska vara med Sara och Rebecka idag. Undra vad vi ska göra, säkert kolla på film. Idag är jag sugen på en riktig skräckfilm har ingen aning varför, men är man knäpp så är man bara det. På tal om filmer, varför finns det bara sug på tv? Hahah kolla vad jag snackar om. Wihihihihi my birthday! Har fått massor med sms på mobilen och massor med grattis på facebook och msn. SHiiit skolan börjar om 2 dagar! Oh no måste plugga. Jag ligger efter i matten för att jag var sjuk i en vecka pga den där jävla influensan och jag fattar absolut noll av fysiken. Vi har prov snart :S ..  Säger bara God bless me att jag klarar det. Eller hallå vad säger jag? Jag ska minst ha vg annars dampar jag haha. Kanske dags att börja plugga på sin födelsedag. Huh not so fun. Aja hah vi får väl se hur det blir med det. Om ni känner mig rätt så säger jag en sak och gör en annan. Jag hatar att göra något tråkigt som jag måste göra, det finns inget värre än att se sin väska med fysik och matte böcker i.

FYLLER ÅR IDAG!

Wohoo idag fyller nämligen Princess Dani år! Jag blir 14 år men ingen fjortis okej!:P Hahah me don´t like fjortisar. Jag hade ju min födelsedag igår så ska inte ha något speciellt idag. Det var jättkul igår vi käkade tacos och spelade singstar. Fick massor med pressenter och så. Kan inte lägga in bilderna på denna dator eftersom den är seg och så. Lägger in dem senare när jag får tillbaka min andra dator som är inne på reperation. Nej men nu ska jag tralla vidare. Hugs!<3


3 dagar kvar to my B-day!

Helllouu!!

Fortfarande i sköna stockholm. Imorgon blir det hemmet. Idag har jag inte gjort något speciellt, duschat, varit hemma hos kusinerna och bara softat med guitar hero som vanligt. Mina små kusiner kom hit också. Så lekte lite med dem. Idag fyller min syster 19 år så grattis till henne! 3 dagar kvar till my birthday hihi längtar. Firar den 5:e eftersom att den 6:e har min pappa jul och då kommer säkert gäster och blabla. Vi ska köra singstar och skojiga saker. Men det här får bli ett kort inlägg. Justee! Har hört att det finns en parfym av twilight :O! Det stog på perez hilton sidan iaf. Heheh den vill jag ha! Yeahyeah Byebye!:P

I stockholm

Hej !

Är i stockholm nu under nyårsafton i en vecka. Det är jättekul. Spelar guitar hero 24/ 7 och är med mina kusiner och sådant. Idag var jag på stan. Det fanns ingenting särskilt bara skit tycker jag. Dem har inte ens lagt rea på fina saker. Köpte ändå en hood tröja och en randig svart/röd tröja. Dem var sköna och fina säger vi. :P. Jag och min kusin ska kolla på made of honor alldeles strax. Kulikul. Hört att den var bra. På söndag far jag mig hemmåt. På måndag ska jag ha my birthday, så måste köpa alla grejer på söndag. Det kommer att bli stressigt. Får väl försöka att hinna med allt. Nej men nu ska jag dra...

Hejdå!

RSS 2.0