Stockholm idag!

Hejhej idag ska jag till släkten i tumba och fira nyårsafton där. Hejdå så länge!

Tumba here i come !

Stan igen

Shoho!

Jobbig dag idag. Så fort jag vaknade var det frukost och sedan stan igen. Jag gick med syrrorna den här gången. Skulle leta efter nyårkläder men istället blev det en tjocktröja och en kjol. Jag vet inte vad jag ska ha på mig till nyårsafton. Det får väl bli något fint. Imorgon åker jag till stockholm. Äntligen! Jag ska fira nyårsafton där borta. Ska fira med hela tjocka släkten.  Åt mat också i coffehouse by George. Såndär toast.  Den var god men det var någon konstig krydda i som typ förstörde allt hah. Nej men nu ska jag göra något annat. Hejdå!

Premiär i london ;)!

hejhej!!

Jag o Kani har gjort några planer till nästa år haha om det ens blir nästa år. Vi ska åka till london och se premiären av new moon hahahah. Då kommer våran man att vara där. Hon har släktingar där så vi kommer att sova där och allt och sen ska vi se våran man hahahah!!!.wiiihoooo!! Aja drömma får man göra.......

Grattis Sara!

Heeej!!

Har inte skrivit ett inlägg idag. Har inte hunnit om man säger så. Vaknade sent och sen duschade jag. Mina kompisar, Rebecka och Sara kom hit vi kollade på tv och så medans jag plattade Rebeckas spikraka hår. Asså tjejen har problem man plattar hennes hår så rakt som det går och hon säger att hon vill ha rakare. Vad ska man göra? Hon är bara fel. Iallafall har gjort en upptäckt. Min man Robert Pattinson kan sjunga haha asså han är grym också. Så jävla fin man kan vara. Aja men dagen fortsatte hemma hos Sara för att hon fyller ju år idag. Grattis till henne. Vi käkade pizza och kollade på filmen Blackout. Den var bra vi dampade bara på ett psykfall i filmen hah. Det handlar om tre människor som har varit med om något tragiskt om man säger så. Dem fastnar i en hiss och sedan så börjar allt möjligt att hända. Ska dra nu so long.

MY MAN

CEEEEEEEDRIG DIGGORY MIN MAN!!! HAHA HARRY POTTER E PÅ TV O EDWARD MIN MAN E MED SÅKLART. JAG OCH KANI SMSAR VARJE GÅNG VI SER HONOM HAHA. AJA SES REKLAMEN TAR SNART SLUT ..

PYSSOKRAM


Blur



nobody said it was easy

God morgon

Heej!

Vaknade för ungefär en halvtimme sedan.  Jag läste lite av min bok innan jag orkade gå upp från sängen. Det är så jobbigt att vakna när man är så trött haha men man måste ju. Jag har iallafall tur som får sova hur länge jag vill utan att någon väcker mig. Ska äta frukost alldeles strax min macka är i ugnen. Ni som inte sett klippet nedanför det här inlägget måste bara kolla hah den är gammal men den slutar aldrig att vara rolig. Älskar southpark hah. Hursomhelst mina planer för idag är att ta bussen ner på stan utan att folk sitter i mitt arsle som igår. Shit asså man kunde inte ens andas. Sen ska jag köpa en pressent till min kompis. Men jag vet inte vad :S Aja får väl hitta något nicigt. Nää nu måste jag hämta min macka innan den bränns.

HEJDÅ

Southpark kyle´s mom is a bitch

Hahhahha assså kan inte sluta skratta!!! KOLLA


Dagens låt


One day in the city

Hej o hå!

Mellandagsrean började idag så jag och mina kompisar bestämde oss för att gå på stan och även för att min andra kompis Sara fyller år på söndag så vi tänkte köpa något till henne på stan. Det första vi la märke till när vi steg av från bussen var att det var fullt med folk där! Assåå herre min Gud säger jag bara man kunde inte ens andas och låt oss inte prata om kön. Den fortsatte utanför affären utan att överdriva nu. Det fanns många billiga saker men jag hade inte lust att kolla så mycket och en pressent till henne hittade jag inte heller -.- Jag fick iallafall en pressent av min kompis som sa att jag skulle säga vad jag ville ha för att jag fyller år snart så hon tänkte köpa till mig lika gärna samtidigt. Jag var i stadium och såg ett par skitfina skor, vita låga skor. Dem kostade bara 199 kr haah och det fanns bara en storlek kvar av 37 så jag tog dem snabbt. När jag kom fram till kassan sa tjejen att dem bara kostade 149 kr eftersom det ytterligare var 25% rabatt så det var väl bra. Jag behöver faktist nya skor. Dem kanske inte är så varma till vintern då men snälla vintern är snart över och plus att det inte är någon snö. Kan inte visa vilka skor det är för att jag inte kan lägga in bilder på min dator men kan visa när vi får tillbaka den bra datorn som ligger inne på reperation.

Nej nu ska jag dra , so long och snart kommer dagens låt och några roliga klipp som e klockrena haha.

Daniella när hon har tråkigt...:S

Hej !

Assså jag har så tråkigt att jag inte vet vad jag ska ta mig till!!!!!!!!!!!!!!! För det första sluta kalla min man - Robert Pattinson albino hah och för det andra wtf varför tillverkas fortfarande den här äckliga marabou frukt och mandel men inte cocos som fanns en gång i tiden? Ja människor det stör mig. Det som stör mig ännu mer är den här tråkiga fjutt staden västerås som det inte finns något att göra i. Jag vill flytta till bajs stockholm som jag ska göra så fort jag fyller arton år efter min new york resa såklart. (drömmar). Östermalm blir en perfekt plats för mig att bo i och karolinska sjukhuset kan öppna sina armar för där ska jag jobba när jag har pluggat klart som tandläkare såklart. Varsågod nu fick ni en titt i mina framtidsdrömmar hah :D!

OCH KOMMENTERA TACK FÖR ATT JAG HAR TRÅKIGT OCH NÄR FOLK KOMMENTERAR SÅ HÖJS DEN HÄR TRÅKIGHETSSKALAN EN CM. tACK GOTT FOLK FÖR ATT NI LÄSTE! GOD BLESS YOU.

Dagens extra låt

Vad hände med sköning låtarna ? Bara för att det är jul ska jag ta två låtar som dagens låt.


God jul för idag med

Hej potatisar!

Huhu ! Idag var jag i kyrkan. Vaknade klockan 9:30, inte så skönt. Jag orkade inte gå upp men var ju tvungen. God jul på alla er som firar jul idag! Väntar på att mamma ska göra den goda julmaten som jag väntat på men den blir aldriig klar... Segt det är lixom. Det här får bli ett kort inlägg för nu orkar jag inte skriva längre haha. Dagens låt kommer när som helst.

Sammanfattning 2008

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
jadå
 2. Höll du några av dina nyårslöften?
nej för att jag hade inga :)
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
nej absolut inte
4. Dog någon som stod dig nära?
nej
5.Vilka länder besökte du?
Armenien
6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
ja
Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Åååh jag vet inte, hatar datum :P jag vet inte ens vad det är för dag idag :S
största framgång 2008?
betygen ? :P hhaha vet faktist inte
Största misstaget?
att jag haft för dåligt självförtroende ? Fan vet jag :P
Har du varit sjuk eller skadat dig?
eh det är klart att jag har varit sjuk någon gång under det här året. Skadat mig händer väl då och då
11. Bästa köpet?
mina bamboo örhängen..Love them
12. Vad spenderade du mest pengar på?
kläder, smink, skor
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
jadå
14. Vilka låtar kommer alltid att påminna dig om 2008?
vet inte,måånga... Timbaland &keri hilson way i are, Chris Brown Forever, Rihanna disturbia, Alla britney spears låtarna hah, BrickandLace-Love is wicked, Justin Timberlake dead and gone , Sirusho. Qele Qele och många mer som jag inte kommer ihåg. 
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare tror jag
16. Vad önskar du att du gjort mer?
Vågat göra mer saker och skita  i alla  som sänker ens självförtroende och är dryga :)
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Kaga på mig själv och att äta minde hahah skoja mat e min bästa vän mohahha
18. Hur tillbringar du julen?
Familjen såklart,kompisar,släkt
19. Blev du kär i år?
nej faktist inte
20. Favoritprogram på TV?
desperate houswives,greys anatomy,ugly betty,gossip girl
21. Bästa boken du läste i år?
 twilight som jag ska läsa hahah
22. Största musikaliska upptäckten?
mamma mia ? Att jag älskar en speciell sorts musik men vet inte vad det kallas haha så det är nog ingen upptäckt:P
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Ojoj jag fyller år i januari så kommer inte ihåg.
25. Något du önskade dig men inte fick?
vet inte
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
jag va på bio med kompisarna och käkade pizza, skit tråkigt men roligare detta år :)
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
ja det är väl självklart
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
aiiit! haha skojja men klockren
29. Vad fick dig att må bra 2008?
basket,skolan hah tro eller ej,vänner, familj o allt vet inte
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
OKEJ LISTAN ÄR LÅNG: Channing Tatum,Robert Pattinson och Fredrik Ljungbergi första hand! Sen äre nog alex karev i greys och nate i gossip girl
31. De bästa nya människorna du träffade?
hmmm ? vet inte ... jo föresten evelin som började i min klass det här året :)

Julklapparna är öppna

Hej

Vad fick ni i julklapp då? Jag fick en I beat move (ung som en ipod med 8 gig), burburry väska, kofta, pressentkort på hm och pengar. Jag blev faktist nöjd. Dem var jättefina. Jag köpte inga pressenter till familjen för jag har haft ont om pengar hihi men jag är ju yngst i familjen så ingen förväntar sig att jag ska köpa heller. Jag jobbar ju inte precis. Köpte bara en liten pressent till min syster hah det var en drama queen kopp från lagerhous hah. Perfekt pressent till henne säger jag bara :P Hon är en liten drama queen. Jag har ätit julmat hos min kompis också. Vi kollade på tv och softade sen framför kalle anka. Väldigt kul. Imorgon är det syrianska julen måste vakna klockan 9 typ :O . Orka säger jag bara. Vet inte vad jag ska ha på mig till kyrkan. Det får väl bli något fint.

Hejdå!

MERRY CHRISTMAS EVERYBODY !

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD JUUUUUUUUUUUUUUUUL! ;)

Så kul, så kul. Imorgon kan jag ha kul för då firar jag hah men ändå :).... Här är dagens låt, lite passande till julen tycker ni inte ?




Här har ni med Basshunter, en liten annan version men det får bli bra :)

Bilderna är här !

Hej!!

Bilderna är äntligen här hihi... Jag blev inte så lyckad men ändå kul att kolla!.



Puta med läpparna bilden :)




Fläschig liksom !



Jag och Rubeck :P


here i go


Putning igen haha

Lite mer bilder finns men lägger in senare kanske.. O God jul föresten klcokan är över tolv :)

Tjockisen själv

Hejsan Hoppsan!

Godiset är i magen och filmerna är sedda. Julstämning ? svar : no.. Den kanske kommer på julafton :P Hur som helst jag har varit hemma hela dagen idag och bara legat här och där framför tv:n. Vad har ni gjort? Jag mår illa av all godis jag käkat men det är ju julveckan så då får man roa sig lite. Jag kommer typ att gå upp några 50 kilo den här månaden för att basketen är off och mat är on. Men när allt är över är det bara att ladda upp inför ett nytt år och nya mål haha ingen godis på länge ska mitt nyårslöfte vara tror jag.
 
Det är kul med den här traditionella julen men jag tycker att ju äldre man blir desto tråkigare blir det och pressenterna under julgranen blir allt minde och mindre för varje år haha. Bara jag som känner så?:P ... Skulle vilja göra något annorlunda på julen som tex att åka till farmor i Tyskland eller till kussarna i stockholm och fira jul tillsammans med dem. Jag skiter egentligen i pressenterna bara man har kul ellerhur? It´s all that counts.

Nu ska jag kolla klart på en tråkig film på tv som heter a perfect day. Not so fun men har inget annat för mig så det är bara att ruttna på.

Dagen innan Julafton

Hej !

Dags för dagens låt. Det är en gammal låt men den är fortfarande så bra och jag kan inte tröttna på den hah. Det är låten It´s gonna be me med N´sync. Kunde inte lägga in videon men det får bli med lyrics istället. Tråkigt för att Justin hade skit gulligt lockigt hår hah.

Ska berätta lite om igår. Det var jättekul vi käkade tacos och godis och mm.  Andrea - födelsedagsbarnet hade fått en grym systemkamera av sina föräldrar så vi tog jättemånga kort. Jag har inte fått dem ännu men snart så :) . Ja men det var lite allt från igår. Jag köpte en t-shirt och en marilyn monroe tavla till henne.

Idag ska jag nog bara vara hemma och sitta framför tv:n och vänta in julfilmerna och julstämningen som jag inte än har fått. Någon som har ? Tragiskt för mig för att julen är snart här och still i´m waiting. Jaja men det kommer ändå att bli kul och snart är det ju nyår då ska jag till stockholm till dem bästa kusinerna (L)..
  Juste grattis till drottningen som fyller år idag också.
 

Jul snart

Hej  !

Träning snart , klockan fyra. Jag vet inte om jag ska cykla eller gå. Det är så kallt och halt ute så det kanske är bäst att gå men jag orkar inte gå hem igen sen för jag har bråttom till min kompis , ska hjälpa henne med att fixa grejerna till lokalen och så.

Har lagt ansiktsmask på mig idag haha brukar inte göra det ofta men idag när jag vakna så såg jag att mitt ansikte såg lite konstigt ut och har fått en finne rakt på näsan :( ... Brukar aldrig få finnar men när jag väl får så kommer det på näsan.
Weird men så är det. Snart är det julafton ! Två dagar kvar. Fast för mig är det jul om tre dagar. Vi firar den 25 : e. Kom på att jag fyller år snart också. Den 6 januari !:D På den Ortodoxa julen nämligen. Min pappa firar jul då, fast hela familjen firar den 25: e istället. Nu ska jag kolla på tv lite.

Herrååå!


Dagens låt

Hej människor!

Vaknade runt 11 idag. Många sjuka drömmar hade jag, konstigt men sant. Iallafall hade tänkt att jag skulle  börja ha dagens låt. Jag har så många bra låtar som jag vill dela med mig.  Idag är det den här låten : Broken stings med James Morrison ft Nelly Furtado. Så bra lyssna och njut !


Soft dag

Hejhopp!

Vaknade runt 11 idag. Sedan städade jag hela mitt rum så att det glänste hoho. Min syrras kläder låg överallt asså! Så dryg var tvungen att vika allt fint och skit. Såååå duktig jag år ! Anyhow så softade jag mig fram tills klockan blev 5 för då sa mina köömpisar åt mig att komma till Andrea så då blev det så. Papi skjutsade mig dit. Andrea  fyller år imorgon så hon kommer att fira i en lokal nära henne kulkul. Jag ska gå till henne en stund efter träningen lite innan för att hjälpa henne med att fixa och så. Bilder kommer imorgon eller övermorgon im shore !

Nä men nu ska jag nog kolla på twilight ! I love that movie and my husband Edward Cullen ! :D

Mr.Therapy man

Den här låten är så bra. Justin Nozuka sjunger. Lyssna och njut...


Movienight - the Shining

Vi kollade på film hos mig idag. När jag säger vi menar jag mig,Kani,Rebecka och Sara och när jag säger film menar jag the shining. Har sett den mååånga gånger men dem hade inte sett den så då kollade vi på den. En klassiker är den ju, alla måste se den. Medan vi kollade på den så åt vi Ben&Jerry, drack fanta och åt chipelichips. Mömsigt ! Efter filmen så började Harry Potter så vi kollade på den en stund och snackade medan. Innan vi kollade på the shining så var jag på stan för att köpa en pressent till min kompis. Hon fyller år på måndag.

Hejdå!



Alla vg!

shoho......

Jullov idag....Vi samlades i en lokal på avslutningen där var det folk som uppträdde och sjöng och så...Efter gick vi till skolan för betygen.... Jag fick alla vg som jag trodde men fick en chock när jag såg att jag hade fått vg på so med :D Min lärare sa att jag skulle få G.... Det var väl bra ..Nu ska jag försöka höja alla mina betyg till mvg eller starka vg:n...... Jag har svagt vg i biologi och kemi men det är bara för att min lärare är knas haha det är sant..... Har träning idag klockan 16:00 .... Senare runt åtta tiden ska jag hem till min kompis som ska ha som en tjejmiddag hemma hos sig.... KULIKUL lägger kanske in bilder sen om jag tar några dåå...Min kamera är nämligen sönder men hon kanske tar kort så då lägger jag upp dem.

HEJDÅ!

t-shirt




DANI ELLA ELLA EH WANT!

GRATIS!

Hej människor,hundar,katter och slutligen apor :D!

Kan ni snälla bli medlem på denna sida ..!!!

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=168725

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=168725

Dagen för idag

Tjabba tjena hallå!

Hellou , kom nyss hem från stan...Var där med några kompisar snabbt bara för att dem skulle köpa några saker....Imorgon är det skol avslutning wiho!.. Vi ska få våra första betyg också  :D Hahaha jag har typ fått vg på alla ämnen förutom religion för att vår lärare vägrar att ge ut vg, fråga mig inte varför men hon är bara sådär weird..:S JAJAJAJ.... Den här skoldagen var typ onödig fast vi hade ju våran kärefulla juldans så den kanske inte var så onödig trots allt. Hahah årets skämt ärligt talat kan dom inte ta bort den där dansen varje år :S? .... Hade en lektion idag och då kollade vi på en film som ingen kollade på och fikade med julmust,pepparkaka och lussebullar ....Resten av dagen spenderas väl framför datorn eller tv:n för att det finns inget annat att göra , har ingen träning idag....Okej men nu ska jag sluta skriva och gå in på facebook lr ngt :D

Byebye!

Britney Spears

Yes its her....I like hennes nya album circus faktist....Den påminner mig om Blackout men ändå lite bättre faktist..Dem top 10 bästa låtarna i albumet  är i den här listan enligt moi...

Circus
Trouble
Amnesia
Mmm Papi
Kill the lights
If u seek amy
Blur
Quicksand
Shattered Glass
Mannequin



PHOTOSHOP2



Hej igen, gjorde om mary-kate olsen...Den första är orginal bilden o den andra är min.....Min blev lite mörkare modell...Anyways har tråkigt vad ska man göra ? Jag vill se twilight igen....Jävla skit den e beroende framkallande och det är Britney Spears låtar med ! Vad ska man göra :P.......?

PHOTOSHOP



Gjorde den här bilden på photoshop.Jag är inte så duktig på det som ni kanske märker men det e kul då o då. Vill lära mig mer .. Ska visa fler bilder som jag gjort senare :)


RSS 2.0